8 коментарів до “Іван Франко”

  1. Наше с Вами проходящее время ограничено, не израсходуйте его, проживая чей-то жизнью. Большое спасибо, что помогаете раскусить значение текущей жизни.

  2. — Как я могу Вас поблагодарить? — О, чемодана денег станет достаточно! Для меня Ваша публикация стала бесценной!

  3. Продолжай быть нужным — это превосходнейший способ доказать благодарность. Благодарю за потребную публикацию.

  4. В сегодняшнее тревожное текущее время, Ваша статеечка для меня лично, как глоток свежего воздуха. Большое спасибо. Пожелаю Вам успехов.

  5. 11 лютого 2020 року відбулося розширене засідання методичної ради філологів разом із учителями англійської мови, зарубіжної літератури та історії. Цього разу вдосконалювали вміння з використання можливостей онлайн навчання – створення Google форм і Google класу та хмар слів. Презентую колегам приклади уроків у форматі хмари слів.

  6. Приєднуйтесь до телеграм каналів Вступна кампанія та ЗНО Українська та дізнавайтесь більше про зовнішнє незалежне оцінювання. То русизми. то англіцизми, ще й на слензі. А мова йде про українську літературу. І.Франко знову би помер від ваших, дорогі сучасники, запозичень іншомовних слів. Як прижилось у нас у думці, що чуже завжди краще за своє, так і виїдає мозок, бо слух і зір того не витримують. Мені за нас, українців, соромно, бо на весь світ галасуємо, що не потрібна нам держава, бо не потрібна мова.

  7. Олеся Калинич, авторка зошитів та карток для підготовки до ЗНО з української мови та літератури, переможниця конкурсу “Учитель року-2015”, заслужений учитель України Сьогодні вітатимуть учителів. Ми отримаємо найщиріші усмішки й слова вдячності від дітей і традиційні (сподіваюся – також щирі) слова посадовців. На кожному вчительському столі поряд із зошитами обов’язково з’являться квіти, а соцмережі вибухнуть тисячами святкових світлин.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *